12.2.2015

PENKKARIT 2015

IMG_5306IMG_5274 IMG_5112 IMG_5706 IMG_5460 IMG_5228 IMG_5190IMG_5475 IMG_5216

Tänään olikin se varmaan kaikkien abien odottama päivä, nimittäin penkkarit. Meän koulusta löyty vaikka minkälaista asua ja härpäkettä, koska pääteema oli elokuva. Abeilla oli tosi hyvät ohjelmanumerot ja koko päivän ajan olinkin kuvaamassa, sekä hoitamassa huomisten wanhojen jatkojen koristeita ja muita hommia. Mulla oli tosi kiva päivä ja oli kerrankin kivaa nähdä minkälaiset on oikeat penkkarit. Naaman sain sotkuseksi heti aamusta ja päivällä huulipunan määrä vaan lisääntyi. 

Huomenna on sitten taas vanhat, joihin kuluu melkein koko päivä. Illalla sitten jatkoille töihin ja pitämään järjestystä yllä. Mun mielestä vanhojen kuvaaminen on tosi hauskaa, joten huomenna taas päästään niihin hommiin. Vuoden päästä olis jo omat vanhat, joten seuraavalla kerralla joku muu löytyy kameran takaa. Vanhat on muutenkin yks helmikuun kohokohdista varmaan monelle, joten toivotaan ettei 13. perjantai vaikuta niihin ainakaan epäonnisesti mitenkään. Pitäkäähän kaikki kivat vanhat ja hauskat jatkot epäonnen päivästä huolimatta! 

2 kommenttia:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox