11.2.2015

KIRJAVARKAISSA

IMG_5082 IMG_5095

Voiko olla parempaa, kun aurinko on paistanut monta päivää putkeen pilvettömältä taivaalta? No ei todellakaan. Oon ollu jo täysin masentunut jatkuasta pilvikerroksesta kauniin sinisen taivaan edessä. Onneksi nyt on aurinko on alkanut näyttämään merkkejä keväästä, ai että. Ja myöskin kevään merkkeihin kuuluu huomenna olevat penkkarit ja ylihuomenna olevat wanhat. Kahden päivän aikana tulee varmasti saatua mukavasti kuvasaldoa. Oon ihan innoissani, että kerrankin pääsee näkemään penkkarit kunnolla, kun edellisessä koulussa. Wanhat myös pyörähtää perjantaina käyntiin ja oonkin ollut aktiivisesti jatkojen suunnittelussa matkassa. Pakko myöntää, että kaikki on vielä keskeneräistä. 

Olen myös aktiivisesti lukenut kirjaa, kyllä minä olen lukenut kirjaa, nimittäin Fifty Shades of Greytä. En osaa vielä sanoa kirjasta mielipidettä, mutta pyrin lukemaan sen ennenkuin menen lauantaina katsomaan kyseisen elokuvan. Kirja on tähän asti vaikuttanut kumminkin mielenkiintoiselta, joten toivotaan, että lopussa voin todeta sen olleen hyvä. Olen muutenkin hidas ja huono lukemaan kirjoja niin toivon, että kerkeän lukea tämän ennen elokuvaa.

Ja sunnuntaina arvoin voittajan ihan huippuun kauneustuotepakettiin, mutta valitettavasti ensimmäisen voittajan vastausaika meni umpeen. En siis millään jaksa odotella vastauksia viikkoja, joten vastausaikaa viestiin on 3-4 päivää, jonka jälkeen paketti lähtee uudelle omistajalle. Tänään voittajaksi päätyi random.org:in mukaan Elle! Sinulle on laitettu sähköpostiviestiä, joten vastaathan viestiin pian. 

Ihania penkkareita ja wanhoja kaikille joilla ne ovat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox