8.9.2013

AMOUR


010
009
020
Katoin tänään tosi koskettavan leffan, Rakkaus. Se oli kuvattu Ranskassa, Pariisissa. Kaksi vanhusta jotka rakasti toisiaan tosi paljon, kunnes kaikki yhtäkkiä muuttui. Se nainen sairastui, se sairaus paheni kokoajan enemmän ja enemmän. Se mies hoisi, hoivasi ja auttoi sitä minkä kerkesi ja pystyi. Lopulta hän ei kestänyt nähdä enään vaimonsa kärsivän eikä omaa tuskaansa sisällä.
 Tämä leffa oli oikeasti tosi hyvä, mulla kokoajan sydämessä oli tunne millon jotain pahaa tapahtuu ja lopussahan se. Tämä leffa jäi kesken aika ärsyttävään kohtaan ja haluaisin todellakin tietää mihin se mies katosi lopussa. Katsokaa tämä elokuva, jos yhtään kiinnosti. Se laittaa vähän miettimään, miten paljon joku tekee toisen eteen, kuinka paljon jotkut pienet asiat saa ihmisen onnelliseksi tai sitten toisin - saa sut surulliseksi, väsyneeksi ja lopulta et kestä enään.
En oo tehny tänä viikonloppuna oikeasti yhtään mitään, paitsi katsonut joka ilta ainakin kaksi leffaa. Kotimaiset omenat on oikeasti tosi hyviä ja se kirja, minkä ostin kesällä on alkanut tylsästi, mutten tiedä paraneeko loppua kohden. Nyt ootan vain viikonloppua, sillä lähden Ouluun - vihdoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox