12.7.2017

LÄHDE MUKAAN UNELMA ITSESTÄ-VALMENNUKSEEN

IMG_1318 IMG_2046

Heippa ihanaiset!

Syksyllä starttaa uusi Unelma Itsestä-valmennus. Mie olin matkassa 2015-2016 vuoden aikana. Koin valmennuksen itselleni todella tärkeäksi ja sain sen avulla parannettua omaa henkistä hyvinvointia paljon paremmaksi. Koin valmennuksen loputtua, että olin oppinut paljon uutta itsestäni. Opin syömään paljon terveellisemmin ja sain ihania uusia reseptejä käyttööni. Olen kirjoitellut valmennuksesta blogissa joka kuukaudelta omia mietteitäni, jotka löydät helposti UNELMAITSESTA-tägin alta. Käy ihmeessä lukemassa!

Nyt kuitenkin sinulla on mahdollisuus lähteä matkaan valmennukseen, joka starttaa jo syyskuussa! Valmennukseen kuuluu ihania terveellisiä ruokareseptejä, reippaita treeniohjelmia ja muita henkiseen hyvinvointiin painottavia tehtäviä. Valmennukseen voi lähteä missä kunnossa tahansa, sillä ruokareseptejä ja liikuntamuotoja on monia erilaisia! Valmennuksessa edetään viikko kerrallaan, neljän kuukauden ajan. Saat käyttöösi valmennukseen liittyvän työkirjan, joka sisältää samalla erilaisia tehtäviä ja myös treenipäiväkirjan. Lisätietoa valmennuksesta löydät osoitteesta www.unelmaitsesta.fi. Valmennuksen hinta on normaalisti 159€ mutta koodilla "iidaunelmaitsestä" saat valmennuksen hintaan 149€. Liity mukaan, sillä miekin oon taas matkassa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox