11.7.2017

LOMA LÄHESTYY

P7110004

Mie oon vihdoin lomalla! Tuntuu hullulta, kun takana on 5 viikkoa töitä kolmella vapaapäivällä. Huomenna lento lähtee kohti Madridia ja en malta millään odottaa. Tässä kesässä ei ole erityisemmin näkynyt helteitä ja aurinkoa, joten toivottavasti siellä näkyy senkin edestä. Madridista mulla ei ole mitään tietoa taikka hajua millainen paikka on kyseessä, mutta sen näkee sitten. Reissussa ollaan melkein viikon verran ja suoraan Madridista seuraavana päivänä hyppään koneeseen takaisin kohti Helsinkiä, mutta jatkan siitä matkaa Tampereelle. Tampereella tulee jatkettua lomaa pari yötä. 

Päivitin puhelimen viikko sitten Iphone 7 plus-malliin, jonka olen todennut todella hyväksi. Edellisestä 6s- puhelimesta alkoi tila loppua kokonaan ja mie ainakin haluan puhelimella kuvailla kuvia reissuilta. Isompi koko on ollut todella kätevä vaikka alussa hieman askarrutti onko se liian suuri. Ihanaa, kun on taas tilaa!

Nyt täytyy kuitenkin jatkaa pakkailua ja edessä myös kulmien värjäystä. Meikkaaminen ei oo minun juttu ulkomailla, kun kasvot tarvii hieman päivetystä sen loistaessa tällä hetkellä kalkkilaivan kapteenina. Huomenna siis lennetään suurin osa päivästä, mutta toivotaan aurinkoa myös tänne kotimaahan. 

1 kommentti:

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox