22.1.2017

VINKIT WANHOJENTANSSEIHIN

IMG_3915

Tammikuun loppu lähestyy ja sen myötä lähenee myös tulevat Wanhat. Siitä on jo reilusti päälle vuosi, kun alettiin treenailemaan ensimmäisiä tansseja wanhoihin. Koska aina pitää jakaa vähän vinkkejä tuleville vanhoille, minäkin ajattelin jakaa omat ja minun kavereiden vinkit kyseiselle päivälle. Wanhat on ihana ja ikimuistoinen päivä, eikä sitä tosiaankaan kannata pilata lainkaan millään pienillä jutuilla, joilla ei todellakaan ole mitään merkitystä. 

1. Älä stressaa siitä päivästä liikaa. Se päivä tulee menemään omaa vauhtiaan ja ennen kuin huomaatkaan, se on jo ohi. Nauti siis siitä päivästä täysin, eläkä yhtään tuhlaa mieltä stressaamiseen esimerkiksi meneekö tanssit hyvin ja näyttääkö nyt kaikki varmasti todella hyvältä.

2. Harjoittele meikin tekeminen ennen päivää, jos teet sen itse. Plussana ehdottomasti meikinkiinnityssuihke, joka pitää naaman kunnossa tanssien lomassa!

3. Käy koekampauksessa jos vain mahdollista! On ikävää pettyä, jos kampaus ei olekaan mieleinen.

4. Ja pidä mukana ehdottomasti varapinnejä ja hiuslakkaa, sekä rakkolaastareita ja sukkahousut.

5. Olethan ostanut jo mekon ajoissa?! Moni tekee tässä virheen ja odottelee viime hetkiin. Mie nimittäin tein melkein näin, mutta lopulta löysinkin itselle mieluisan yksilön parissa päivässä. Mie sain omani jo myytyä ihanalle tytölle eteenpäin, joka onneksi oli jo todella ajoissa sen kanssa. Meidän porukasta moni saikin stressata kerkeääkö tilaamansa mekko perille, mutta onneksi kukaan ei jäänyt kuitenkaan ilman. 

IMG_3448

6. Stayup-sukkahousut todettiin kuitenkin meidän porukassa paremmaksi vaihtoehdoksi, kun normaalit sukkahousut,  eli suosi niitä! Helpottaa huomattavasti vessakäyntejä.

7. Jos ostat uudet kengät tansseihin niin valitse matala korko/ei ollenkaan korkoa ja todella mukavat kengät. Ja ehdottomasti aja kengät sisään eli kävele kengillä mahdollisimman paljon ennen tansseja. Mulla oli tanssitossut jalassa, joten mulla ei onneksi ollut tätä huolta riesana. 

8. Muista hengittää! Mekko puristaa ja jos unohdat hengittää, niin päässä tulee heittämään varmasti jossain välissä. 

9. Jos teet virheen, niin kukaan ei todellakaan huomaa sitä. Meidän koulu oli harjoitellut yhtä tanssia vain pari kertaa, joka näkyi kyllä. Kaikki tanssijat nauroivat keskenään, mutta kukaan katsoja ei tainnut kuitenkaan huomata virheitä.

10. Ja muista ehdottomasti juoda ja syödä päivän aikana normaalisti. Me karautettiin tyttöjen kanssa tanssien jälkeen mäkkärin autokaistan kautta, kun oltiin matkalla kohti isompia tansseja. 

11. Muistakaa ottaa paljon kuvia ja mieluiten ennen tansseja. Me koitettiin ottaa todella paljon kuvia, mutta lopulta niitä ei ollutkaan hirveästi. Se on harmittanu jälkeen päin, kun kuvia ei sitten kauheasti ollutkaan. Ja ennen treenejä kaikki näyttää

12. Vältä riskejä ja älä ala länträämään hiusvärillä tai itseruskettavalla ennen päivää. Tee kyseiset toimenpiteet paria päivää ennen. 

13. Mieti, haluatko käyttää päivään kuinka paljon rahaa. Mulla rahaa kului jonkin verran, mutta suurin osa meni mekkoon ja kampaukseen. 

14. Ja nauti siitä päivästä! Se menee niin nopeasti ohitse, että älä jää murehtimaan virheitä ja ongelmia. Mie tykkäsin vanhoista tosi paljon ja jopa ikävöin tällä hetkellä tanssitreenejä. 

IMG_3970

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox