19.2.2017

PENKKARIT 2017

Untitled 32948743186_738a3e358f_o 32864731341_064cf3c55e_o 32835193662_f6d2e189a9_o

Moikka moi pitkästä aikaa! Se ois nyt penkkaritki vuosimallia 2017 takana. Tämä alkuvuosi on mennyt niin hirveää vauhtia, etten taida itse edes pysyä perässä. Lukuhommat pitäisi aloitella nyt täysiin vauhtiin ettei maaliskuun lopussa istuta sormi suussa penkissä ja kesällä itketä lakin perään, kun voisi itkeä onnesta sen saamisesta. 

Meidän penkkariteemana oli elokuvat ja mie olin päättänyt varmaan jo lukion ensimmäisellä luokalla olevani Katniss penkkareissa. Toiveeni toteutui teeman suhteen, sain olla koko tuon päivän Katniss, vaikka en kyseistä elokuvaa niin fanitakaan :-D Meillä oli niin hauskaa! Alkupäivällä aloitettiin koulussa päivä aamunavauksella abien astellessa luokista aulaan. Aamunavauksen jälkeen otettiin auto alle ja lähdettiin pyörähtämään peruskouluissa nakkelemassa karkkia, sekä sotkemassa naamoja huulipunalla. Lapset oli ihan hulluja! Jopa poliisit pyörähti paikalla, ettei meno ylly liian kovaksi. Peruskoulukierroksen jälkeen meillä jatkui ohjelma koululla ja puoli yhden aikaan meidät kannettiin kin koulusta ulos. Rekka-ajelu sai alka. Onneksi ei ollut kylmä tai tuullut hirveästi. Penkkaripäivä on varmaan ainoa päivä elämässä jolloin kaikki ihmiset onnittelee, hymyilee ja vilkuttelee sinulle. Rekka-ajelun jälkeen pyörähdin kotona pitsalla ja sen jälkeen lähdettiin jatkoille. Yks maailman parhaimpia päiviä, joka näkyi siinä ettei kuvia kertynyt aivan hirveää määrää. 

Penkkarit oli ihan super hauskat! Eläisin tuon päivän uudelleen vaikka heti. Oliko teillä millaiset penkkarit tai millaiset sulla oli silloin sun aikana? 

2 kommenttia:

  1. Huomaa kuvien perusteella että teillä on ollut oikein kivat penkkarit! :)

    VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox