6.12.2016

6/12/2016

IMG_0046 Untitled

Tänään oli tosi kaunis päivä ja pakkasmittari näytti peräti lukemaa -25°C. Oli pitkästä aikaa jotenkin tosi kaunis päivä ja se sopi hyvin siihen, että tänään on Itsenäisyyspäivä.

Aikaa viimeisimmästä postauksesta on liikaa, mutta paljon ja vähän on ehtinyt tässä tapahtua. Ei mitään suurta tai ihmeellistä, mutta jotakin aikaa vievää silti. Koulu maistuu todellakin puulta. Viimeisin koeviikko oli todellakin alisuoritus siihen nähden miten yleensä yritän edes panostaa kokeisiin. Tällä hetkellä kokeiden tekeminen ei kiinnostanut yhtään ja lukeminen vähemmän kuin koskaan. Numeroistakin näkee, että kirjaa ei hirveästi avattu. Tai avattiin, mutta kokeet haluttiin alta pois nopeasti ja tekeminen oli vähän sitä ja tätä. Takaraivossa kutsuu jo kohta yhteiskuntaopin, matematiikan ja äidinkielen kirjat. joiden lukeminen pitäisi aloittaa viimeistään vuoden vaihteessa. Aika menee aivan hemmetin nopeaa, eikä sitä edes huomaa. 

Tänään mulla oli pitkästä aikaa kunnon vapaapäivä. Nukuin pitkään ja söin aamupalaa vasta yhdentoista jälkeen. Kävin kävelylenkillä liian kovassa pakkasessa ilman toppahousuja (en suosittele) ja söin hyvää lohta salaattipedillä. Jaksoin värkätä eilen jääkaappiin valmiiksi puolukka-creme bruleet odottamaan tätä päivää. Ja katoin tietenkin linnanjuhlat pukuja arvostellen, josta löytyi vieraana tuttuna kasvona Tyttöjen Talon johtaja Tiina ♡ Huomenna paluu arkeen! Nyt kuitenkin jakso Gilmoren tyttöjä sekä pari sivua Mielikuvituspoikaystävää. 

2 kommenttia:

  1. Hei, pakko kysyä että mistä noi mustat haalarit on ostettu jotka näkyy sun ig-kuvassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on sellanen lappuhaalarimekko! :-) Ostin sen mun kaverilta Veeralta, mutta se on alkuperäisesti seppälästä :-D

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox