16.2.2014

LAUANTAINA EI TEHDÄ MITÄÄN

022 003 008 016 012 020 021 Moikka! Eilisestä selvitty vai voinko edes sanoa noin sillä eihän mulla mikään eritynen päivä ollut. Kumminkin, päätin tulla postailemaan vähän muutakin teille. Sain laturin korjattuna takaisin, kiitos iskän joka jaksoi sen sadannen kerran korjata. Tää mun kone varmaan kohta alkaa näyttämään kuolonmerkkejä, sillä tätä on korjailu jo sen verran.

Sunnuntaina illalla sain sähköpostiin viestin että Anttilassa alkaa pimeät hinnat. Siinä samassa sähköpostiviestissä oli 6 erilaista alennusta erilaisista tavaroista jotka oli alennuksessa ainoastaan maanantaina. Yksi niistä oli Canon EF 40mm f/2.80 STM ja hintaan 99,95€. Oon miettinyt kyseistä objektiivia jo ennenkin. Olen kuullut siitä pelkkää hyvää ja suosittelujakin lukenut. Nyt se oli alennuksessa että maanantaina laitoin sen tilaukseen. En ole katunut yhtään sillä sain otettua sillä monet paremmat kuvat vanhoissa. Itse ainakin huomasin kuvien laadun eron paikan päällä vaikka en ole vielä kerinnyt opetella sen eri ominaisuuksia. En ole katunut ollenkaan ja uskon etten edes tule katumaan.

Päivälliseksi syötiin kotisubia joka vie kyllä 10-0 sen kalliin aidon subway subin. Jokaisen oma mielipidehän se on mutta mää oon kyllä niin tykästyny omatekoiseen johon laitetaan kaikkia ihania täytteitä. Tänä päivänä en oo oikein tehny mitään muutakun kävin pyörähtään kaupassa äitin kanssa. Mää lähen aina mukaan kaikkiin kauppareissuille ja muualle koska mun mielestä kotona istuminen on äärettömän tylsää.

Mulla on vieläkin kuvia käymättä monia satoja kappaleita sillä mulla tulee suorastaan kuvaoksennus jos joudun kattomaan monta sataa kuvaa kerralla. Onneksi näillä ei nyt varmaankaan kovin kiire ole.. eihän?

10 kommenttia:

 1. voisitko tehdä postauksen eri kotisubin täytteistä?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm en tiedä, sillä laitan sinne väliin yleensä BBQ kanaa, valkosipulikastiketta, majoneesia, salaattia, kurkkua yms. Kannattaa itelläki soveltaa ja löytää se oma lemppari :-P

   Poista
 2. ihana postaus & ihania kuvia! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, et jaksat kirjotella näin usein, koska tykkään lukea sun postauksia tosi paljon, ku niissä on aina niin paljon kivoja kuvia ja just sopiva määrä tekstiä. Toivottavasti sun into postausten tekemiseen jatkuu, et saa lueskella näitä vielä pitkään😊. Oot tosi nätti ja sun kokkailut kuulostaa ja näyttää aina super hyviltä! -N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :-) Yritän pitää intoni tähän.

   Poista
 4. Teetkö itse ton leivän? Jos teet, saisko ohjeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti tee ite :-/ Lidlistä noi on ostettu!

   Poista
 5. Minkä valmistamaa kastiketta käytät vai teetkö itse kastikkeen?
  Ihania postauksia <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista kastikkeen nimeä koska jos voisin tekisin varmaan leivän ja kaiken
   itse, mutta tää on yleensä just hoppuruoka :-D Laitan väliin valkosipulikastikett, BBQ ja joskus majoneesia :-D

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox