21.11.2013

CHRISTMAS WISHES

capture-20131121-230246
Joululahjalistaa toivottiinkin multa parisen tuntia sitten joten päätin sen toteuttaa tässä aikani kuluksi. Mulla ei paljoa ollut mitään toivomuksia, koska sain jo lisäsalaman niin ainoaksi vaihtoehdoksi jäi conssit. Kumminkin, laitoin tähän vähän juttuja mitä mää haluaisin myös lahjaksi, mutta ei ole niin sanotusti sillä ''toivomuslistalla''.
1/ Pitkävartiset Converset jotka löytyykin multa lyhytvartisina. Nää tuliskin käyttöön, koska varrellisemmat on käytännöllisemmt nyt talvella. 2/ Astioita on kiva saada. Mää kerään Arabian Teema-astiastoa. Multa löytyykin jo parit lautaset mutta kaikkia muita otetaankin vastaan ilomielin. 3/ Uudet valkoiset lakanat ois ihanat, myös kuviolliset neutraaleilla väreilla kuten beige. 4/ Tilaus Victoria's Secretille olisi unelmalahja, mutta taitaa jäädä alusvaatteet, rasvat, sun muut hajuvedet sinne maailman toiselle puolen. 5/ Burgundy pipo, musta pipo ja valkonen pipo  puuttuu mun kokoelmasta. 6/ Harmaa, musta tai valkonen kuvassa oleva neule olisi täydellinen. 7/ Kynttilöitä ei koskaan voi olla liikaa! 8/ Bikbokissa oli ihana svetari, rakastuin siihen. Jos löydän sen jostain, voisin ostaa sen itselleni lahjaksi ;-). 9/ Harmi että tämä muki on kesämallia, joten muutkin mallit käy. Keräilen tavallaan näitä mukeja ynnämuuta ympäri maailman kolkkaa. Pariisissa ollessani tämä kyseinen jäi sinne Pariisiin, höh. 10/ Korujakaan ei voi koskaan olla liikaa, uusi hopea Guess:in kaulakoru olisi ihana!

4 kommenttia:

 1. Olipa mukava postaus ja sain itsekkin tästä lahjatoive ideoita:) t. Samainen ano joka pyysi tätä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni hyvä että sait ideoita! :-) Laita mulle ihmeessä lisää ideoita askin puolelle :-)

   Poista
 2. Mikä tuo starbucks muki on olevinaan XD?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et sattunut tietämään, niin mää tavallaan keräilen Starbucks mukeja eripuolita missä oon käyny. Pariisissa mun oli tarkoitus ostaa tämä kyseinen muki, mutta unohdin sen sinne. :-(

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox