20.11.2013

@MAATA NÄKYVISSÄ-FESTARIT


IMG_7919
IMG_7936
IMG_7923
IMG_7943
IMG_7980
IMG_7949
IMG_8012
IMG_8035
Valitan puhelinkuvista sillä en ottanut kameraani matkaan kyseisille festareille. Olisin jättänyt sen johonkin huomaamattani ja kohta olisinkin ollut jo kameraton. Kumminkin kyseessä oli joka vuotiset Turussa järjestettävät Maata näkyvissä-festarit. Mun viikonloppu siellä oli aivan täydellinen.
Alussa mun ei ollu tarkotus lähteä edes kyseiselle reissulle vaikka hieman se kiinnostiki kun alettiin ilmottautumaan. Ehkä sitten ensivuonna ajattelin. Tavattiin ituryhmän kanssa viikko ennen reissua ja meidän ohjaaja kertoi tulleen peruutuksia. Hän innoissaan kyseli matkaan ja niin me päätettiin tyttärien kanssa lähteä. Torstaina hypättiin iltasella bussiin ja ajettiin yö Turkuun. Seuraavana päivänä (koko reissun..) olo oli vähän rähjääntynyt vähistä yöunista kun lähdettiin kiertelmään Turun keskustaa. Illanpäälle me mentiin festareille paikan päälle, joka olikin täynnä ihmisiä. Heti alkuun festarit vaikutti hyvältä ja sujuihan se loppu viikonloppu sitten kuunnellessa hyvää musiikkia, tanssittua ja naurettua. Eniten yllätyin siitä että näin minun vanhan ystävän siellä ekaa kertaa. Me ollaan tunnettu sen kanssa päälle nelisen vuotta, mutta nyt (never say never) nähtiin siis ensimmäistä kertaa. Olihan se vähän erikoista mutta ihana oli nähä tätä ihanaa Miiaa kerrankin! Lauantaina mää näin toisen tuttavan blogien syövereistä, nimittäin ihanan Sinin (klick !!) mutta arvatkaapa uskallettiinko me kummatkaan moikata toisiamme.. No seuraavalla kerralla sitten täytyy ottaa itteä niskasta kiinni ja käyä juttelemassa :-D
Reissu oli kerrassaan mahtava kokemus, väsymys näkyy ja tuntuu edelleen sekä ihania muistoja tuli saatua reissusta. Matkalla tuli lähennettyä joihinkin ihmisiin tosi paljon, toisiin vähän viileni mutta hyvä reissu kerrassaan. Suosittelen lähtemään jos tulee semmoinen tilaisuus, sillä mää aijon lähteä ainakin seuraavana vuonna uudelleen, vaikka et olisikaan ollut ennen gospeli ystävä. Mää yllätyin postiviisesti koko festareista, siitä miten hyvää musiikkia se oli vaikka olinkin vähän ennakkoluuloinen.

4 kommenttia:

  1. Hihi ihana sinä! Täytyy kyllä seuraavalla kerralla moikkailla ja rupatella jos nähdään! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä kans! Niin täytyy, nyt ihan harmittaa ettei juteltu yhtään! :-D

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox