17.5.2017

UUSI KAMERA

34528307272_a02a766a60_o

Moikka moi! Täällä jännätään huomisia YO-tuloksia innolla ja pelolla. Virallisen tiedon saatua voi alkaa väkertämään kutsukortteja ja sen myötä alkaa suunnittelemaan juhlia enemmän. Onhan se jo melko varmaa alustavien pisteiden mukaan, mutta mulla pitää saada virallinen tieto asiasta ennen kuin voi hyppiä riemusta. Mie oon vaan tehnyt töitä tässä odottaen tuloksia. Kesä ja tuleva on ihan avoinna, mutta saa nähä mihin maailma kuljettaa.

Ja mie ostin uuden kameran vihdoin itelleni. Ostos oli melkonen päähänpisto yhtenä iltana, kun hautajaisia varten tarvitsin pienen käsilaukkuun mahtuvan kameran ison järkkärin tilalle. Olin miettinyt jo kauan pienempää kameraa, mutta en koskaan ollut perehtynyt asiaan sen paremmin. Pienen tovin selailtua internetin ihmeellistä maailmaa päädyin kyseiseen, Olympus OM-D E-MARK II- malliin, joka on ainakin nopean testailun puitteissa osoittautunut todella kelpo tuotteeksi. Pakko kehua ainakin tällä hetkellä sitä, koska kuvat ovat olleet ihan super hyviä. Ehkä nyt saan paremmin päiviteltyä myös teille mun kuulumisia. 

Nyt kuitenkin nukkumaan, niin aamu tulee nopeampaa. Tuun kertomaan mahdolliset ilouutiset teille tässä piakkoin. Odotteleeko joku muu innolla tuloksia? 


2 kommenttia:

  1. Hei mulla kiinnostais hirveästi kuulla sun ajatuksia tuosta kamerasta lisää ja nähä vaikka vertauskuviakin tuon ja sun vanhan kameran välillä (kun meiltä samoja putkia ja melkein samanlaiset kameratkin löytyy). Tekis mieli nimittäin itsekkin ostaa uusi kamera, joka ois väähän pienempi ja helpompi ottaa joka paikkaan mukaan :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori, kun vastaus tulee hirveän myöhässä! Yo-juhlahässäkkä on vihdoin ohi! Voin jo kertoa, että mun entinen kamera tulee jäämään huomattavasti syrjempään tämän uuden tilalta. Aivan super hyvä mitä oon päässyt testailemaan! :-D

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox