2.11.2016

MY DAY: MONDAY

IMG_9946

7:20 Kello pärähtää soimaan. Pitää nousta samantien tekemään meikkipohja valmiiksi ja sen jälkeen nakata iskä töihin. Oon yleensä aina näinä aamuina ihan hullun kiireinen, kun tulee jotakin muuta tekemistä aamuksi, kuten nyt pitää nakata joku jonnekin.

7:40 Puen äkkiä jotkut vaatteet päälle ja lähden viemään iskää töihin.

7:56 Kotona taas ja nyt loput meikit naamaan. 

8:13 Hemmetti ko aina tuo aika juoksee, eikä sinä päivänä ikinä mikään onnistu, kun on vähän se tuttu ja turvallinen hoppu.

8:16 Vaatteiden vaihto ja päälle tietenkin ensimmäiset vaatteet mitä käteen eksyy. Päällä tänään abi-collegepaita ja mustat farkut. Jalkaan pääsee vielä Parikan Bunnyt ja vaaleanpunainen takki. 

8:18 Nopeasti jotakin ruokaakin naamaan ja auton rattiin. Teen lohivoileivän ja syön banaanijogurtin. 

8:25 Kamat kasaan ja ulos. Ja mie unohan tietenkin läppärin sisälle! Pakko palata hakemaan, koska aluetutkimuskurssia tehdään ainoastaan tietokoneella. 

8:28 Auton keula kohti kaupunkia. Lupasin noukkia ystävän kyytiin, joten saa nähdä myöhästytäänkö tunneilta.

8:39 Siis ihan aina, kun sulla on jonnekin jonkinnäköinen pienimuotoinen kiire tai jotain sinne viittaavaa, niin eteen sattuu joko a) ruuhka b) joku traktori tai muuten vain liian hitaasti eli paljon alle rajoituksia ajava auto c) punaiset liikennevalot. Tällä kertaa se oli ruuhka sekä liian hitaasti ajava auto.

8:50 Ystävän pihassa ja neiti hyppääkin kyytiin. Nyt koululle päin.

8:55 Auto parkkiin ja meenaan melkein unohtaa pysäköintikiekon kiireessä. Onneksi muistin, koska en haluaisi saada just nyt niitä pikavoittoja.

9:02 Koululla odottelemassa, että aamunavaus päättyisi. Ei onneksi myöhästytty pahemmin, joten tunnille ainakin päästään ajoissa.

9:05 Ja matikan tunnilla. Mie niin tykkään tästä kurssista vaikka välillä saakin repiä hiuksia päästä.

9:45 Vastailen pariin viestiin ja luen myös sähköpostit läpi, sillä huomaan saaneeni viestin mun kenkien reklamaatiosta. Mun pitäisi tänään viedä mun Bunny-kengät postiin, sillä ne hajosi heti parin päivän sisään laatuvirheen takia. Aina mulle käy näin! :-D

10:30 Ja seuraavalle tunnille. Aluetutkimuskurssi on ihan jees, mutta välillä täälläkin saa repiä hiuksia päästä. En oikein ole tajunnut mitä meidän opettaja nyt oikein hakee takaa näillä sen valitsemilla säännöillä..

11:40 Oho, menipä tää tunti nopeasti. Nyt syömään vaikka ruokalaan on aivan hirveät jonot taas.

12:10 Siirtämään kiekkoa taas. Onneksi enää yksi tunti ja sen jälkeen kotiin. 

12:35 Meillä onkin päivänpysäytys koulussa, eli kuunnellaan pidempää esittelyä jostakin aiheesta. Mie joudun sen verran huonolle paikalle katsomaan, että en tiennyt mistään mitä puhuttiin tai esiteltiin. Kuluuhan se historian tunti näinkin..

13:05 Ja takaisin historian tunnille. Tämän hetkinen historiankurssi on tosi tylsä, eikä jaksa kyllä ollenkaan kiinnostaa. Onneksi tehdään muistiinpanoja, niin ei tarvitse koko tuntia vaan kuunnella..

13:45 Koulu loppuu ja kotiin! Nakkaan matkalla lukupäivässä olleen savukoneen omistajalleen. 

14:15 Kotona ja alan pesemään uuniperunoita. Kerrankin on aikaa paistaa potut kypsäksi, kun normaalisti ruoaksi pitää tehdä jotain mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

IMG_9933

14:25 Vastailen saapuneisiin viesteihin ja avaan tietokoneen. Kirjottelen vähän tätä postausta ylös samalla. 

16:10 Oho. Aika pomppaski ja ruoka ois valmis syötäväksi. Pitäs nopsaa tehdä perinteinen kylmäsavuliha-täyte, johon tulee esimerkiksi ranskankermaa, sipulia ja sitä savulihaa. Uuniperunat on kyllä niin hyvä safka, että pitäisi tehdä useammin.

16:20 Lähdetään pyörähtämään vanhempien kanssa keskustassa.

18:10 Nakkaan samalla kengät postiin, että saisin mahdollisesti pian mun uudet kengät. Harmittaa suunnattomasti!

18:30 Kotona taas jälleen. Väsyttäis ihan hirveästi ja sali ei maistuis ollenkaan..

18:35 Lupaan itelleni pienen hetken ja katson jakson Gilmoren tyttöjä. Yks mun lempisarjoja! 

19:10 Nyt salikamat päälle ja jumpalle. Mulla on kerrankin tällä viikolla aikaa käydä salilla, joten otetaas nyt kaikki ilo irti.

19:15 Auton keula kohti salia. Matka taittuu kivasti Sannin uuden levyn pariin. Mun lempparibiisit on varmaankin trampoliini ja koti-ikävä! 

19:20 Nappaan huomisen työpaikan avaimet matkan varrelta mukaan.

19:25 Salilla onkin enemmän porukkaa mitä kuvittelin. Käyn viemässä ulkovaatteet ja salikassin kaappiin alakertaan.

19:35 Ja treenaamaan! Alotan pyöräilyllä ja sen jälkeen teen vähän kepin kanssa avaavia liikkeitä. Samalla keho lämpenee kivasti.

19:50 Tänään on keskivartalo- ja hauispäivä. Mulla ei onneksi ole kiire minnekään, joten teen mukavasti liikkeet nurkassa yhden ystävän spotifylistan tahtiin. Mie oon maailman surkein värkkäämään näitä spotifylistoja, joten mielelläni hyödynnän toisten tekemiä. 

20:35 Treeni tehty! Mulla on tosi jumissa eilisestä olkapäät ja hartiat, jonka vuoksi jotkut liikkeet oli tuskaa tehdä. Mutta silti mie rakastan sitä tunnetta, kun paikat on niin jumissa. Tietää, että on tehnyt jotain.

20:40 Hakemaan ulkovaatteet alakerrasta. En pääse omalle kaapille, kun toinen treenaaja kökkii edessä. Selaan snäppejä sillä aikaa, kun hän pakkaa kamansa edestä. 

20:45 Ja nyt vaatteet päälle ja kotiin. Kotona oottaa sauna valmiina!

21:00 Kotona vihdoinkin. Syön ennen saunaa iltapalan, koska muuten mulle tulisi siellä hirveä nälkä, enkä jaksaisi keskittyä rentoutumiseen vaan ajattelisin ainoastaan ruokaa :-D

21:22 Saunaan vihdoin. Oon ollu tämän syksyn kunnon vilukissa, joten sauna maistuu mulle enemmän kuin hyvin.

21:40 Tekipä hyvää! Selaan snäppejä taas ja valitan, kun snäpin videot ei toimi. Jutellaan tyttöjen kanssa illalla aina melko paljon ja kysyn myös millon pidettäisiin tyttöjen ilta, eli tehtäisiin hyvää ruokaa ja juteltais niitä näitä. Saan positiivisen vastauksen mun kysymykseen.

22:10 Viestaan isoveljen kanssa kaurakekseistä, puhelimista, penkkariteemasta ja mun valitsemasta hahmosta. Yks innostuu niin pahasti, että suunnittelee mun kanssa jo asua valmiiksi! 

22:35 Ja taas tuo kello juoksee. Huomenna aikainen nousu töihin ja mie vaan teen kaikkea turhaa, että ei tarvisi mennä nukkumaan. Että ihminen osaa olla tyhmä, kun kerrankin sais nukkua niin mie tietenkin selailen jotakin instagramia.

22:47 Kirjotan tätä postausta enemmän valmiiksi samalla, kun tarkistan huomiset oppitunnit Wilmasta, sekä tulevat läksyt ja lajit mitä on liikuntatunnilla. Vieläkö uintia on ihan tosi listalla?

23:10 Luultavasti pää tyynyssä laskemassa lampaita, jotta uni tulisi! Hyvää yötä :-)

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva postau, tälläsiä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on kiva toteuttaa, joten näitä tulee varmasti olemaan enemmän!

   Poista
 2. Hauskan kattava postaus, näitä tosiaan lisää! :)

  VastaaPoista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox