10.7.2013

WEDNESDAY 10/07/13

007
014
016
026
024
Tänään on ollu aika tylsä päivä, oon käyny vaan viemässä eilen vuokratun leffan Makuuniin ja voisin sanoa että tuo leffa oli tosi hyvä, tosi todellisen olonen eikä mikään semmonen joka ei voisi olla totta, sillä toihan oli kuulemma leffan kannen mukaan jonkun perheen tositarina 2004 iskeneestä tsunamista.
Pitkästä aikaa jaksoin tehdä kunnon aamupalaa, murot alkoi jo tulla korvista ulos ja tämä maistuki harvinaisen hyvältä piiitkästä aikaa. Hassua kuinka aina kesällä mun pisamat nousee aika näkyviksi, toivottavasti ei semmoisiksi ko Peppi pitkätossulla, ois aika räikeen näkönen ainakin mun kohdalla.
Tällä hetkellä oottelen Tiiua ja Roosaa, me lähetään vähän ajelemaan ja viettään ihan muuten vaan aikaa, ei tiedetä minne, mutta jonnekkin. Tykkään piettää nykyään hiuksia takana kiinni, pidin niitä melkein kokoajan Kuusamossa ja se jäi tavaksi, vaihtelua ainaiseen leijonaharjaan joka sojottaa minne sattuu.

2 kommenttia:

  1. mitä meikkejä käytät päivittäi?ootko tehny jonkun meikkipostauksen tai vastaavan mistä näkis:)ja mitä ripsarii käytät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tehny semmosta erillistä, mutta puuteri/aurinkopuuteria, joskus luomiväriä, pieni rajaus ja ripsiväri :-) Mulla ei ole tällä hetkellä ko vanhoja jämiä, mutta yves rocherin yks on lemppari :-)

      Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox