16.7.2013

VIIKON VARRELTA KUVIA

003
 ♥ Oon ostanut kirjan, enkä muista edes millon viimeksi, mutta vielä en ole saanut tätä aloitettua, takakansi vaikutti hyvältä. Vielä on kesää jäljellä, joten toivottavasti päästään ennen kesän loppua tämänkin kirjan viimeisille sivuille.
005
Oon leiponut tuoreista marjoista marjapiirakkaa, niin hyvältä kun se näyttää, sitä parempaa se oli kumminkin mitä kuvittelette.
017
Olen myös tullut myöhään kotiin ja syönyt herkkuja yöpöydän valossa kuunnellen Eriniä.
107
 Ja olen käynyt reissun mummolassa ja samalla poikettiin me Ouluun yhdeksi yöksi. Harmittaa etten kerkeä Senniä näkemään mutta yritän päästä senkin luona käväsemään vielä tämän loman aikana.
kollaasi123
Outfit Shirt/Cubus Leggins/Ginatricot Shoes/Kookenkä Bracelet/Nelly.com Bag/Zara
109
Shoppailua again, vihdoin sain ihanan anorakin jota oon katellu jo pitemmän aikaan.
112
Vaikka nää vähän liian isot oliki, en vaan voinut sanoa ei..
115
Ihan kamalaa peliä suomelta, en tajua miten se näyttää noin peeaskalta vaikka ammattialaisia muka olevatki.
Makkaan tällä hetkellä hotellihuoneessa, valkosissa ihanissa pehmeissä lakanoissa (kelpaisi kotiinkin..) ja katon ihanaa auringonlaskua merelle. Oulu on niin nätti kaupunki että haluaisin/voisin mielelläni asua täällä. Lähettiin äitin kanssa reissunpäälle tuossa puolilta päivin sunnuntaina, eka pyörähettiin pari yötä mummolassa mummoa ja pappaa hoivaamassa ja nyt tultiin ouluun yhdeksi yöksi. Me molemmat kun tykätään niin paljon oulusta, stokalla on aina niin ihana käyä aina pyörimässä ja muutenkin maisemanmuutos tekee hyvää. Huomenna mennäänkin takaisin kotiin haaparannan kautta, ekana kumminkin pyörähetään Ikeassa mutka.
Nyt alankin nukkumaan ja aamulla suuntaankin herkkuaamiaiselle, jippii!

6 kommenttia:

 1. IHANAT TOSSUT AW :3 muutenki taas kivaa tekstiä , keep going !

  VastaaPoista
 2. katoks auringon laskuu verhot kii :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran oli kirkas, että piti laittaa tuon melkein läpinäkyvä verho kiinni :-D

   Poista
 3. Minkä laisen/ värisen anorakin ostit onko vetoketjut vai ilman ois kiva tietää ko et ollu sitä tähän kuvannut?!! Ihanat nuo tossut ja sieki niin ihana<3:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustan anorakin vetoketjulla :-) Kyllä siitä varmaan kuva tulee ja kiitos <3

   Poista

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox