20.10.2013

@LULEÅ

086
kollaasi
Jacket/Only Peplum/Lindex Scarf/? Jeans/Pieces Shoes/Skopunkten Bag/Zara084
047
IMG_7290
IMG_7315
091
IMG_7312
105
Mulla väsyttää ihan kauheana tällä hetkellä, mun pitäs käydä peseen tämä väri pois ja alkaa nukkumaan, sillä huomenna taas paluu arkeen lomalta.
Mulla oli ihan kiva syysloma. Ootin vaan että lähetään reissuun kooko viikon, kävin jumpassa ja laiskottelin. Nukuin pitkään (heh 10:00) ja kävin kaupungissa pörräämässä. Luleå on yhtä kaukana meiltä, kun Oulu joten päätettiin lähteä vähän muihin maisemiin Ruotsin puolelle. Oltiin varattu perjantai-illaksi liput Luleå hockeyn peliin, jolla oli vastassaan AIK tukholmasta. Perjantaina lähettiin joskus puolen päivän aikaan ajamaan ja oltiin perillä kolmen aikoihin. Käytiin Luleån ulkopuolella olevissa isoissa kaupoissa (Stadium Outlet yms.) ja käytiin sen jälkeen syömässä mäkkisafkaa vieresessä mäkkärissä. Ilta meniki sitte peliä kattoessa ja vitsi se oli hyvä matsi! Halli oli melkeen täynnä ihmisiä ja se tunnelma oli ihan katossa, varsinkin kun Luleå teki maaleja. Illalla sitten ''aikaisin'' nukkumaan ja aamulla taas ihanalle hotelliaamiaiselle.
Aamulla aamiaisella oli paljonkin väkeä, sillä tukholman lätkäjätkät oli näköjään olleet samassa hotellissa!
Päivä hurahti käyntiin sillä, että suunnattiin Luleån keskustaan shoppailemaan ja melkeen koko päivä vierähti siellä. Jalat kulutettiin puhki pyöriessä kaupungilla ja kun päästiin hotellille otin pienet päikkärit. Illalla suunnattiin illalliselle hotellin ravintolaan; alkupalaksi metsäsienikeittoa, pääruuaksi naudanpihviä ihanilla lisukkeilla ja jälkiruoaksi suklaamousse persikkasorbetilla, sokeroiduilla aprikooseilla ja kinuskikrokantilla, nam! Tänään taas sitten tultiin kotiin, lähettiin aamupäivästä ajamaan ja käytiinkin matkalla pyörähtämässä Ikeassa. Ihana viikonloppu siis takana, mites teidän loma meni tai miten se on alkanut?
Nyt kiidän pesemään tän hiusvärin päästä pois, sillä tää Sini Sabotage-tyyli ei oikein pue mua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox