15.10.2014

JAUHELIHA-PANNARI

010Pari päivää sitten googlailin vähän erilaisia ruokaohjeita ja päädyin löytämään montakin kyseistä reseptiä. Samalla, kun tätä herkkua tein satuin mainitsemaan tekeväni jauhelihapannaria, siis mitä pannaria? Eikö se ole yleensä makea? No tällä kertaa ei! Oman versioni tein ihan helpoista raaka-aineista, jotka varmaan löytyvät jokaisen kotoa silloinkin, kun jääkapissa on vähän muutakin kun margariiniä. 
Tarvitset siis jauhoja, maitoa, floraa, kananmunia, sipulin, jauhelihaa, valkosipulia, creme fraichea, juustoraastetta, suolaa, mustapippuria ja paprikan. Uuni lämpeämään 225 asteeseen.
Pohja: 8dl maitoa, 3dl jauhoja, 1tl suolaa, 3 kananmunaa, niin paljon juustoraastetta kun haluttaa. Itsellä oli varmaan 3-4dl (?). Sekoita kaikki yhteen.
Täyte: Paista jauheliha sipulien kera. Lisää creme fraiche. Lopuksi lisää vielä paprika. 
Levitä jauhelihamössö pellille. Lisää päälle pannarimössö ja laita uuniin. Paista keskitasolla 15-20 minuuttia. Tarkkaile, ettei pannari tummu liikaa. Kun otat pannarin uunista, anna sen hiukan jäähtyä. Lisukkeeksi sopii ainakin tuoresalaatti, mutta oikeastaan taivas on vain rajana. Kokeilkaa ihmeessä!
018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitathan asiallisia kommentteja. Kritiikki ja muut huomioon otettavat kommentit luetaan ja mahdollisesti julkaistaan, mutta pidetään kuitenkin kommenttiosio tyhjänä turhista asiattomista kommenteista. Kiitos! :-)

Searchbox